(ВІДЕО) Найкращі подарунки – дитячі усмішки! Перевірено прикордонниками

НАЗАД
31 грудня 2021 11:30

Новий рік – час дарувати і отримувати подарунки. Прикордонники заслужили найдорожчі подарунки – дитячий сміх і гарний настрій.

Напередодні прийдешнього 2022 року прикордонники Мукачівського загону завітали з привітаннями та гостинцями у гості до малюків, які особливо потребують тепла та уваги. Охоронці рубежу та капелан загону побували у навчальних закладах для сиріт, діточок з обмеженими можливостями та малюків, сім’ї яких потребують додаткового соціального захисту у селі Гетен, селищах Батьово та Великий Бичків.

Дітки щиро раділи гостям, яких засипали масою запитань, серед яких найчастіше лунало: коли відбудеться наступна зустріч? Прикордонники пообіцяли малечі, що обов'язково ще не раз навідаються до них і побажали діткам, а також їхнім вихователям, міцного здоров’я та щасливого нового року!

Водночас неочікуваний подарунок від дітей отримали прикордонники, які зустрічатимуть Новий рік далеко від домівок, бо перебувають на посилені українсько-білоруського рубежу. У наметовий табір охоронців рубежу завітала делегація однієї з місцевих шкіл. Діти та вчителі в новорічних вбраннях допомогли створити справжнє свято із цікавими конкурсами та веселими активностями на відкритому повітрі. Усі учасники дійства отримали величезний заряд натхнення та хорошого настрою, вітали одне-одного з прийдешніми святами, бажали у прийдешньому році здоров’я, успіхів, достатку кожному та  миру Україні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси